Πώς θα φτάσετε

1. στην πόλη του Ηρακλείου (https://www.heraklion.gr/);

Με αεροπλάνο, η πόλη του Ηρακλείου συνδέεται αεροπορικώς με καθημερινές πτήσεις από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Σαντορίνη, Λάρνακα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στις αεροπορικές εταιρείες Ryanair (για αναχώρηση από και άφιξη σε Χανιά), Ολυμπιακές Αερογραμμές, Aegean Airlines, Ellinair και Sky Express, και για περισσότερες πληροφορίες στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου “Νίκος Καζαντζάκης” στο τηλ. 2810-223500, 2810-282828.

Επιπλέον υπάρχουν δρομολόγια από/προς Ευρωπαϊκούς προορισμούς μέσω Αθήνας ή ναυλωμένων πτήσεων απευθείας από Ηράκλειο. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου και στο τηλ. 2810-397800

Με πλοίο, το λιμάνι του Ηρακλείου συνδέεται με καθημερινά δρομολόγια πλοίων από και προς τον Πειραιά: Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να απευθύνεστε στις ακτοπλοϊκές εταιρείες: Μινωικές Γραμμές, ΑΝΕΚ, GA Ferries.

Επίσης ακτοπλοϊκά δρομολόγια υπάρχουν από και προς τα νησιά των Κυκλάδων. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις Hellenic Seaways, GA Ferries.

Τέλος ακτοπλοϊκά δρομολόγια υπάρχουν από το λιμάνι του Ηρακλείου και προς τα νησιά Κάσος-Κάρπαθος-Ρόδος. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στις LANE και www.greekferries.gr

Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις απόπλου το τηλέφωνο του Λιμεναρχείου Ηρακλείου είναι  2810-244912.

Με λεωφορείο και πλοίο, πολλές πόλεις τις Ελλάδας συνδέονται με το Ηράκλειο με λεωφορείο και πλοίο. Για πληροφορίες δρομολογίων μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ.

2. από την πόλη του Ηρακλείου για την Πανεπιστημιούπολη Βουτών (http://www.uoc.gr/, http://guides.uoc.gr/map);

Με λεωφορείο, υπάρχει σύνδεση με τακτικά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου από διάφορες συνοικίες της πόλης. Συμβουλευτείτε τα συνοδευτικά αρχεία για τα δρομολόγια των λεωφορείων από και προς τις Πανεπιστημιουπόλεις ή καλέστε στο 2810 283270.

Με αυτοκίνητο, η Πανεπιστημιούπολη Βουτών βρίσκεται νοτιοδυτικά από το κέντρο της πόλης σε απόσταση 7 χιλιομέτρων. Μπορείτε να ακολουθήσετε την κατεύθυνση προς την Εθνική οδό Ηρακλείου- Μοιρών και πριν ολοκληρωθεί το πρώτο χιλιόμετρο, στρίβετε δεξιά, στο φανάρι μετά τον Εσταυρωμένο. Στη συνέχεια υπάρχει σήμανση μέχρι το πανεπιστήμιο (http://guides.uoc.gr/map).

Με ΤΑΞΙ, ορισμένα τηλέφωνα κλήσης ράδιο-ταξί είναι τα νούμερα: 2810-231223, 2810-321330

Χάρτης